Translate

среда, 11 апреля 2018 г.

Книга: Першому гравцю приготуватися

Першому гравцю приготуватися
«Присвячується Сьюзен і Ліббі. Тому що місця, куди ми йдемо, немає на жодній карті»

Загальні відомості:
Ø Дата виходу: 16 серпня 2011 року
Ø Країна: США
Ø Автор: Ернест Клайн
Ø Жанр: кіберпанк, фпнтастика, пригоди, триллер, бойовик, драма, зарубіжні
Ø Кількість сторінок: 480
Ø Із серії: книги 201 року, книги про комп’ютерні ігри
Ø Головні персонажі:
ü  Parzival / Уейд Алекс Уотс - головний герой, бідний сирота з «штабелів» на околиці Оклахоми. Його персонаж в оазисі носить ім'я Parzival в честь одного з лицарів круглого столу короля Артура Парсіфаля, який прославився своїми пошуками Святого Грааля. Так само, як і міфічний герой, Уейд присвячує своє життя пошукам «пасхалки», щоб вирватися з оточуючої його жорстокої реальності.
ü  Aech - кращий друг Уейда, товариш і суперник в пошуках «пасхалки». Вони зустрілися поза Оазис тільки через кілька років їх дружби, і їх зустріч була сповнена несподіванок.
ü  Art3mis ("Артеміда") / Саманта Евелін Кук - відомий блогер і мисливець за «пасхалкою». Уейд закохується в Артеміду, це заважає їм займатися пошуками. Артеміда вирішує, що для виконання їх мрії їм не варто спілкуватися.
ü  Daito і Shoto / Тосиро Йосіакі і Акіхіде Карацу - японські мисливці за «пасхалкою», разом займаються пошуками «пасхалка», увійшли в п'ятірку дошки досягнень поряд з Parzival, Aech і Art3mis.
ü  Нолан Сорренто / IOI-655321 - керівник оперативного відділу Innovative Online Industries, головний ворог і супротивник мисливців за «пасхалкою».
ü  Anorak / Джеймс Донован Холлідей - творець ОАЗИСу.
ü  Og / Огден Морроу - один з творців оазис і кращий друг Джеймса Хеллідея. Він є одним з небагатьох людей в світі, хто багатий і може дозволити собі розкіш, недоступну більшості. Незважаючи на це, він скромний, поважає гру свого покійного друга і полювання за «пасхалкою». Одружений на Leucosia / Кірі, в яку був закоханий Холлідей. Цей факт, імовірно, став причиною припинення їх дружби і спілкування.
Про що книга «Першому гравцю приготуватися»:
Недалеке майбутнє. Енергетична криза в розпалі, половина населення Землі - на межі виживання. При такої гнітючої реальності віртуальний простір - єдиний гідний вихід назовні, в захоплюючий, повний пригод квест OASIS. Десь там заховано "пасхальне яйце", що дарує владу над Грою - і над усім цілком матеріальним станом Творця OASISa. Перший ключ випадково знаходить вісімнадцятирічний Уейд Уоттс. Крок на шляху до найбільшої перемоги зроблений. Але по п'ятах Уейда і його команди слід організація, здатна прибрати щасливчиків не тільки у віртуальному, а й в реальному світі ... В нашій бібліотеці ви можете безкоштовно почитати книгу «Першому гравцеві приготуватися». Щоб читати онлайн книгу «Першому гравцеві приготуватися» перейдіть за вказаним посиланням.
Мій коментар:

Ставлю цій книзі 9/10.

Комментариев нет:

Отправить комментарий