Translate

суббота, 7 апреля 2018 г.

Глибоководний горизон

Глибоководний горизонт
«Коли ми зіткнулися з нашою темною годиною, надія - це не тактика»

Загальні відомості:
Ø Дата виходу: 28 вересня 2016 року
Ø Країна: США
Ø Режисер: Пітер Берг
Ø Жанр: триллер, драма, зарубіжні
Ø Час: 01:47:13
Ø Із серії: фільми 2016 року, фільми засновані на реальних подіях, фільми про виживання, фільми про катастрофи
Ø В ролях: Марк Уолберг, Курт Рассел, Джон Малкович, Джина Родрігез, Ділан О'Брайен, Кейт Хадсон, Ітан Саплі, Генрі Фрост, Джеремі Сенд, Дуглас М. Гріффін та інші
Про що фільм «Глибоководний горизонт»:
Заснований на реальних подіях фільм розповість про найбільшу техногенну катастрофу за все існування США, що сталася в акваторії Мексиканської затоки, де була розташована нафтова бурова платформа «Deepwater Horizon» («Глибоководний Горизонт»), яка виробляла видобуток нафти з величезною глибини. 20 квітня 2010 року на судні прогримів потужний вибух, який призвів до загоряння нафти, після чого в лічені миті платформу охопило неосяжне полум'я.
Неймовірна історія, що бере свій початок незадовго до жахливої ​​катастрофи, розповість про групу людей, які працювали в той злощасний день на платформі, а також покаже, як розвивалися події, які призвели до того, що десятки тисяч квадратних кілометрів води і прибережної зони були забруднені величезним нафтовим плямою, що утворився через фатальну аварії.
Захоплюючий фільм покаже наскільки безпорадний буває людина, переступивши поріг дозволеного і викликав своїми діями гнів самої природи, яка, немов граючись, в лічені години безжально знищила величезну тисячотонні судно, незважаючи на марні спроби відважних людей, які намагалися, ризикуючи життям, виправити ситуацію.
Мій коментар:

Ставлю цьому фільму 9/10.

Комментариев нет:

Отправить комментарий